Online og butik
På lager
Kun %1 tilbage

ABUS Hjelm Lane-U visor - Lily White

Reference: R-27--RRR-2428

Smart City-hjelm med super pasform. Incl. aftagelig skygge og LED baglygte. 18 luftkanaler.

Fra 399,00 DKK Regular Price 599,00 DKK
Spar 200 DKK
Produktdetaljer
Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så "den ikke niver"Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så "den ikke niver"
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde.Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde.
In-mold - giver den flotteste finish, og den bedste beskyttelse.In-mold - giver den flotteste finish, og den bedste beskyttelse.LED-baglygte monteret. Øger din synlighed væsentligt.LED-baglygte monteret. Øger din synlighed væsentligt.
Optimeret luftindtag og ventilation giver bedre afkøling.Optimeret luftindtag og ventilation giver bedre afkøling.Fluenet indbygget. Undgå at få fluer og bier ind i hjelmen!Fluenet indbygget. Undgå at få fluer og bier ind i hjelmen!
Bedømmelse
Bedømmelse

Køb nu, betal senere

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.