Brugte cykler

Fordele ved at købe en brugt cykel.

 

Når man skal anskaffe sig en cykel, er det værd at overveje om det måske skal være en brugt model. Skal cyklen bruges i en afgrænset periode pga. studie eller job, kan en brugt cykel være en rigtig god måde hjælpe både pengepungen og miljøet. En cykel som transportmiddel efterlader i forvejen et ret lille co2-aftryk og ved at køre brugt bliver det endu mindre da cyklen ikke skal omsmeltes og produceres igen. Den meget lavere omkostning kan også være grund nok i sig selv til at vælge at give en brugt cykel et "second life". Når man kører på en brugt cykel er den også mindre attraktiv for cykeltyve, en brugt cykel kan have en stor brugsværdi selv om den ikke syner af meget.

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Køb trygt din næste brugte cykel hos os.

 

Vores brugte cykler kan have ridser og spor efter almindelig brug, men er selvfølgelig gået igennem på vores værksted og er mekanisk iorden, vi sørger for at cyklen er i lovlig stand, og at klokke og reflekser er monteret. Ønsker du lås, lygter eller andet udstyr kan dette selvfølgelig monteres mod en merpris.

Cyklen kan bestilles her på webshoppen, dog kun til afhentning i vores fysiske butikker. Alle vores brugte cykler står i butikken på Kongelundsvej 293, 2770 Kastrup, de kan efter aftale også flyttes til Amagerfælledvej 21-23, 2300 Kbh. S.

Når du køber en brugt cykel, er du stadig dækket af købeloven, klik her for mere info.