Kun online
Ikke på lager

Ortlieb Velo-Shopper QL2,1 Lilla

Reference: R-300--F7512-RRR

Ortlieb Velo Shopper til nem at monterer på bagagebærer.

- Ortlieb Velo Shopper QL2.1
- Støv og regntæt.
- Vægt. 620 gram.
- Mål. 42 cm høj og 32 cm bred.
- Volume 18 Liter.
- Med skulderrem.
- 5 Års garanti.
- Made in Germany.

Hartmut Ortlieb var i foråret 1981 på en meget våd cykel ferie i det sydlige England, hvor han flere nætter måtte sove i sin våde sovepose og dagen efter iføre sig vådt tøj.

Straks da Hartmut kom hjem til Tyskland gik han i gang med at lave sine egne cykeltasker, han fandt en brugt presenning fra en lastbil, den blive klippet op og syet sammen på moderens symaskine, hos den lokale isenkræmmer fandt Hartmut nogle kroge, der blev brugt til at fastgøre de hjemmesyede tasker på hans cykel.

Når Hartmut cyklede gennem Nürnberg, blev han ofte opfordret til at sælge sine tasker, hvilket medførte at han etablerede sit eget værksted hjemme i forældrenes garage og begyndte at sy tasker på bestilling, stadig på moderens symaskine og af lastbilspresenning og med kroge fra den lokale isenkræmmer. Hartmut udvidede hurtigt sortimentet men en styrtaske.

I 1982 var efterspørgslen på ”Ortlieb” tasker blevet så stor, at Hartmut måtte få hjælp af venner og familie, dermed blev Ortlieb Sport artikler GmbH grundlagt. Dette var også året hvor han fik ideen at ”svejse” presenningen i syningerne, herefter er næsten alle Ortlieb´s tasker, som de første i verden, 100 % støv og vandtætte.

Igennem årene er Ortlieb vokset støt og roligt og er med mere end 500 forskellige produkter, blevet blandt de mest kendte mærker inden for cykling, roning, kajak, dykning og bjergbestigning.

Firmaet ligger i dag I Heilsbronn i Tyskland, kun 20 km fra stedet hvor den første Ortlieb taske blev lavet. Firmaet har mere end 150 ansatte og alt foregår stadig som i starten, under samme tag, lige fra ide til udvikling og produktion.

Med 5 års garanti på alle produkter, understreger Ortlieb, at deres varer er af bedste kvalitet.

 

Special Price 629,00 DKK Regular Price 829,00 DKK
Spar 200 DKK
Produktdetaljer

Vi har ikke alle varer i vores fysiske butikker, men du kan bestille varen til afhentning i butikken (fragt fri) eller bestil til GLS pakkeshop, vi sender ud alle hverdage.

- Levering ved afhentning i butik 0 til 2 hverdage.

- Levering til GLS pakkeshop 1 til 2 hverdage

Bedømmelse
Bedømmelse

Køb nu, betal senere

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.