Kun online
På lager

Topeak skærmsæt til 29" hjul

Reference: TC9637-2224

Endnu et godt skærmsæt fra topeak til 29" hjul

Special Price 479,00 DKK Regular Price 579,00 DKK
Spar 100 DKK
Produktdetaljer

,,Passer til 29" MTB hjul

XC1 er en let to-delt Motocross inspireret forskærm der fæstnes direkte til forgaffelbenene. Det giver en tættere pasform omkring dækket og dermed bedst mulig beskyttelse mod mudder og spray.

Det unikke design gør XC1 i stand til både at sidde solidt fast på den nederste del af forgaflen, men samtidig er den i stand til at springe løs hvis en stor genstand, som en gren kommer ind i hjulet.

XC11 er en letvægts, aftagelig bagskærm der yder exceptionel beskyttelse mod mudder og spray. Bagskræmen er konstrueret specielt til 29" hjul.

Monteringsarmen med flere justerbare led er let at justere til det perfekte fit, mens quick release funktionen kan justeres til at passe 25,4 - 34,9 mm sadelpinde.

Avanceret High Impact plast, kombineret med blød gummi giver fantastisk beskyttelse og holdbarhed. Begge skærme har polerede underside for at forhindre opbygningen af snavs og skidt på undersiden.

 

Bedømmelse
Bedømmelse

Køb nu, betal senere

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.